Computer news PCM
 
Computer huren, laptop huren bij Compules verhuur

     The latest PCM computer magazine news    

PCM is a major Dutch computer information magazine. The information and news below is a summery of their latest publicited news. By clicking on the link at the bottom of the article, you will be forwarded to the full article at the PCM website. All PCM news is in the Dutch language.

Het laatste computer nieuws (afkomstig van PCM)

 • Ssd kopen: Waar moet je op letten? 2019-02-26T09:34:00Z
  Het staat niet ter discussie dat de komst van de ssd de grootste impact heeft gehad op het snelheidsgevoel van computers en laptops. Stel, je wil ook een ssd kopen. Wat zijn dan belangrijke eigenschappen om op te letten?
 • De beste atx-behuizingen vergeleken 2019-02-25T13:49:00Z
  De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment zijn.
 • Eigen geheugenkaarten maken: een nieuwe trend? 2019-02-22T17:35:00Z
  Is het een trend om eigen geheugenkaarten te gaan ontwikkelen? Huawei heeft vorig jaar, toen de Mate 20-serie werd aankondigd, de wenkbrauwen doen fronzen door ook meteen een eigen geheugenkaart bij te presenteren. Het gaat om de NM-kaart, waarvoor de micro-sd plaats moet maken. Is dit een nieuwe trend in de smartphone-industrie, of blijft Huawei hierin waarschijnlijk alleen?
 • PCM-weekoverzicht: Alles wat je moet weten over PSD2 2019-02-22T15:00:00Z
  Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.
 • Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van februari 2019-02-22T09:36:00Z
  Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je mogelijkheden die je eerder nog niet voor mogelijk hield. In deze maandelijkse rubriek praten we je daarover bij. Netwerkbeheerders, opgelet!

More news? Check the news of Computeridee
     most popular rental products    

 

     The latest news    
review IBC Amsterdam read...
Full Service installation read...
relocation Compules read...

 

     News from other sources    
The latest computer news (source PCM - Dutch language) read...
The latest computer news (source Computer Idee - Dutch language) read...

 

Quick rentals hotline +31 252 68 24 50
 
Ex-rental Directly to More about Compules Rentals Contact
Compules Rentals. With Compules computer rentals you can also buy your computer equipment at the lowest possible prices. Check our ex-rental department. Click here Rent a laptop
Rent a computer
Rent a Lcd-screen
Rent a beamer
Compules Rentals, the business to business rental company for exhibition, company presentation, congress, study, or business party Compules computer- and laptoprentals
Hofzicht 12
2181 AH Hillegom
The Netherlands
tel. 0031 252 68 24 50
info@compules.nl
www.compules.nl