Jaarbeurs computer en laptop verhuur. Op de Jaarbeurs Utrecht een laptop, LED-scherm of andere apparatuur huren.
 
Computer huren, laptop huren bij Compules verhuur

     Compules verhuur, Jaarbeurs Utrecht    

De Jaarbeurs is in 1916 opgericht door onder andere de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel, om de Nederlandse economie, die zwaar te lijden had van de Eerste Wereldoorlog, te stimuleren.

De Jaarbeurs betrof eerst een jaarlijkse beurs, midden in het centrum van Utrecht. Vanaf de jaren twintig van de vorig eeuw met een tweejaarlijkse frequentie, presenteerde het de staalkaart van wat Nederland produceerde. Vanaf 1950 ontstaan er vakbeurzen, waardoor de Jaarbeurs uitbreidt. De Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs opent steeds maar hallen aan de rand van de stad; het huidige Jaarbeurscomplex. Vanaf de jaren zeventig verandert de functie van het medium beurs. Draaide het in het begin primair om de verkopen, tegenwoordig is beursdeelname onderdeel van de marketingcommunicatie van het bedrijfsleven. De beurspresentatie is het visitekaartje van het bedrijf.

De bezoeker maakt op een uitgebreide manier kennis met het bedrijf en wordt gestimuleerd in een later stadium een aanschaf te doen. Een uitgekiend plan over hoe de stand er uit moet gaan zien en welke communicatie middelen en apparatuur moeten worden ingezet, is voor de gewenste presentatie essentieel. Compules computerverhuur verzorgt al meer dan 30 jaar de verhuur van computers, monitoren en randapparatuur voor tientallen bedrijven. Zowel in de hallen van de Jaarbeurs als in andere beursgebouwen.

Internet is hierbij niet meer weg te denken. Tijdens de beursperiode wordt een netwerkverbinding beschikbaar gesteld. De apparatuur van Compules computerverhuur sluit hier naadloos op aan, zodat u een betrouwbare en snelle verbinding hebt met het internet. Deze professionalisering van de Jaarbeurs leidde ertoe dat uit de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs drie bedrijven ontstonden: Jaarbeurs Exhibitions & Media, dat zich toelegde op het organiseren van beurzen; Jaarbeurs Utrecht, de complex-exploitant en Jaarbeurs Catering Services, gespecialiseerd in catering van grote evenementen en aandeelhouder van Grand Catering en Frans Kuil Party Catering. Vanaf 1 januari 2002 is VNU voor 50 procent eigenaar van Jaarbeurs Exhibitions & Media, de andere 50 procent is in handen van Jaarbeurs Holding.

Compules Computerverhuur is al jarenlang een leverancier van huurcomputers en presentatieapparatuur op de Jaarbeurs. In samenwerking met elektrotechnische bedrijven en standbouwers zorgt Compules Computerverhuur voor een uitgebreide presentatie van uw bedrijf tijdens de beursdagen in de Jaarbeurs. Naast de mogelijkheid om computers te huren, biedt Compules ook de mogelijkheid om LCD / LED schermen, beamers of andere audiovisuele apparatuur te huren om van uw stand een zo sterk mogelijk communicatiemedium te maken en dus de dagen tijdens uw presentatie op de Jaarbeurs zo effectief mogelijk te laten zijn.

     meest populaire verhuur producten    

 

     Het laatste nieuws    
Terugblik IBC, Rai Amsterdam lees verder...
Ricoh Copier huren bij Compules lees verder...
Volledige installatie lees verder...
Verhuizing Compules BV lees verder...

 

     Nieuws uit overige bronnen    
Het laatste computer nieuws (afkomstig van PCM) lees verder...
Het laatste computer nieuws (afkomstig van Computer Idee) lees verder...

 

 

42 inch LED scherm, LG, Full HD (16 : 9)

Huur voor een dag 60,- excl. BTW

 

Verhuur hotline 085 - 21 00 222
 
Ex-rental Direct naar Meer over Compules Verhuur Contact
Compules Verhuur Bij Compules kunt u ook voordelig apparatuur kopen. Raadpleeg hiervoor ons uitgebreide ex-rental assortiment. Klik hier Laptop huren
Computer huren
LED scherm huren
Beamer Huren
Kopieerapparaat Huren
Compules Verhuur, de zakelijke verhuurder voor beurzen, bedrijfspresentaties, congres, studie of bedrijfsfeest Compules computer- en laptopverhuur
Hofzicht 12
2181 AH Hillegom
tel. 085 - 21 00 222
info@compules.nl
www.compules.nl